Wie zijn wij?

Neo Stage Auto Curaçao streeft er naar om de huurder een onvergetelijke tijd te bezorgen. Wij hebben jonge en goede huurauto’s tegen een scherpe prijs! Daarnaast zijn al onze huurwagens All-Risk verzekerd.

Stageautoverhuur op Curaçao, dat doe je bij Neo Stage Auto Curaçao.​​​​​​​​​​​​​​

Ben je van plan om een langere tijd op Curaçao te verblijven, dan is de beste en mooiste manier om het eiland te verkennen met een auto. Ga je stage lopen, een langere tijd werken op het eiland of gewoon helemaal niets en alleen ontspannen, dan bieden wij de beste verhuurprijs voor auto’s aan. De prijzen van onze huurauto’s zijn scherp en omdat wij hoge eisen stellen aan veiligheid, voor zowel technische kant van de auto als natuurlijk de bestuurder, worden onze huurauto’s alleen afgegeven nadat ze een goede servicebeurt hebben gekregen.

Ons autopark bestaat uit recente modellen vanaf het bouwjaar 2011 tot en met 2016 en zijn van gevarieerde automerken. Wij garanderen dat de auto’s 100% veilig zijn en om u deze veiligheid te waarborgen, worden alle auto’s maandelijks gecontroleerd door de garage. We zijn een Nederlandse organisatie en dat maakt je verblijf op Curaçao een stuk aangenamer.

Neo Stage Auto Curaçao en kwaliteit

Bij Neo Stage Auto Curaçao huur je een zeer betrouwbare auto tegen een zeer goede prijs. Ons autopark varieert van het bouwjaar 2011 tot 2016. We zorgen ervoor dat de auto altijd netjes en schoon wordt afgeleverd aan de klant en voor aflevering wordt er een laatste servicebeurt gegeven. Voor de overdracht van de auto wordt de klant geïnformeerd met betrekking tot het technisch aspect van de auto.

umbrella-220

Volledig verzekerd

Neo Stage Auto Curaçao biedt een All-risk verzekering aan. De All-risk verzekering geeft dekking voor schade die je veroorzaakt hebt aan een tegenpartij (WA),  alsmede schade aan je eigen auto (CASCO). Een hele geruststelling, dat de auto goed verzekerd is. Bij Neo Stage Auto Curaçao betaal je niet meer dan het eigen risico. Op Curaçao bieden mede collega autoverhuurbedrijven alleen een WA-verzekering aan. Bij schade aan de auto of diefstal ben je dan volledig persoonlijk verantwoordelijk voor de kosten. Wij adviseren je daarom altijd GOED de algemene voorwaarden door te lezen.

Wanneer je een auto huurt bij Neo Stage Auto Curaçao, geniet je van een onbezorgde tijd. Naast het feit dat onze auto’s goed zijn onderhouden, bieden wij een exclusieve 24/7 service aan. Wij staan 24 uur per dag gedurende 7 dagen per week paraat voor pech of verkeershulp onderweg. En dit altijd met een maximale aanrijtijd van 1 uur (vanaf kantoor tot Westpunt).