Veel Gestelde Vragen

 Reserveren

Wat moet ik overhandigen bij het ophalen van de huurauto?

Een geldig rijbewijs + paspoort of ID-kaart.

Vanaf welke leeftijd kan ik een auto huren?

De minimale leeftijd om een auto bij  Neo Stage Auto Curaçao te huren is 21 jaar.

Kan ik een reservering wijzigen of annuleren?

Vaak is het geen probleem om je reservering te wijzigen of annuleren. Annuleren van een huurauto is gratis tot 2 weken voor aanvang van de huurperiode. Neem hierover contact met ons op.

Kan mijn huurauto worden opgehaald of afgeleverd?

Neo Stage Auto Curaçao levert de auto af op je verblijfadres en haalt deze hier ook weer op.

Heb ik een geldig Nederlands rijbewijs nodig voor het huren van een auto?

Als je een auto bij ons wilt huren, heb je een geldig Nederlands rijbewijs nodig. De minimale leeftijd voor het huren van een auto is 21 jaar.

Wanneer begint de huurperiode?

De huurperiode is gebaseerd op periodes van 24 uur en begint exact op het tijdstip van ophalen van je huurauto, zoals op de huurovereenkomst vermeld staat.

Kan ik de huurperiode verlengen?

Je kunt je huurperiode meestal verlengen. Neem hierover contact met ons op.

Worden de huurauto’s volgetankt meegegeven?

Onze huurauto’s worden over het algemeen volgetankt meegegeven. Wijkt dit af, dan wordt dit bij de overdracht van de auto aangegeven.
Wij verwachten dat de staat van de tank bij inlevering van de auto hetzelfde is als bij ontvangst van de auto.

Hoe wordt mijn reservering bevestigd?

Zodra je een reservering hebt gedaan (telefonisch of online), wordt er een factuur naar je toegestuurd. Om de reservering definitief te maken, vragen wij een aanbetaling van 33% van de huursom met een minimum van € 100,00 en een maximum van € 400,00. Het restant van de huur dient 2 dagen voor aflevering van de auto op de rekening te zijn bijgeschreven of contant (Antilliaanse gulden) te worden voldaan bij het afhalen van de auto.

Waar moet ik mijn huurauto ophalen?

De auto wordt op je verblijfadres afgeleverd, tenzij anders afgesproken.

Wat moet ik doen wanneer mijn vlucht vertraging heeft of wanneer ik mijn vlucht heb gemist?
  • Als je vlucht vertraging heeft en je hebt tijdens de reservering je vluchtgegevens doorgegeven, is het voor de verhuurder mogelijk om je vertraging in de gaten te houden.
  • Mocht je jouw vlucht gemist hebben, adviseren wij je direct contact met ons op te nemen

Kosten en betaling

Hoe kan ik mijn huurauto betalen?

Je kunt je huurauto van Neo Stage Auto Curaçao contant betalen in Antilliaanse guldens of via overboeking per bank naar zowel een Nederlands bankrekeningnummer, als ook een bankrekeningnummer in Curaçao.

Wanneer ontvang ik mijn borg retour?

Na controle van de auto wordt binnen een week na inlevering van de auto de borg teruggestort.

Hoe gaat de betaling?

Na het aanmaken van een reservering, ontvang je van ons een factuur per mail. Daarin staat het totaalbedrag van de huursom van de gehele huurperiode. De huur kun je bij ons maandelijks voldoen. Het huurbedrag dient elke maand voldaan te zijn voor ingang van de nieuwe maand huur. Om de reservering definitief te maken vragen wij een aanbetaling van 33% van de eerste maand huur en de borg van 200 euro. Het restant bedrag van de eerste maand huur dient dan 2 dagen vóór ontvangst van de auto te zijn voldaan.

Verzekering, schade of diefstal

Wat moet ik doen in geval van diefstal?

In geval van diefstal dient u aangifte te doen bij de politie en de diefstal direct te melden bij Neo Stage Auto Curaçao. De aangifte dient bij ons ingeleverd te worden. Tevens dient de autosleutel retour gebracht te worden bij ons. Mocht de sleutel niet meer in je bezit zijn, dan kan de gehele schade worden doorbelast.

Welke verzekeringen zijn er van toepassing op mijn huurauto?

Alle auto’s van Neo Stage Auto Curacao zijn allrisk verzekerd. Deze zit bij de huurprijs inbegrepen. Dat wil zeggen dat je alleen een eigen risico betaalt bij eventuele schade. Het schadebedrag is dan nooit hoger dan het eigen risico.

Wat moet ik doen in geval van schade?

Indien je schade rijdt, dien je direct contact op te nemen met de wegenwacht 24/7 (Road Assistance, +5999 9247) en daarna met Neo Stage Auto Curaçao. De auto mag NIET verplaatst worden, zolang zij nog niet zijn geweest. Van hun ontvang je een formulier met casenummer, dat je bij ons dient in te leveren.

Wat moet ik doen in geval van pech?
  • Kun je het probleem zelf niet verhelpen, dan kun je contact met ons opnemen. Houdt er rekening mee dat we min. 1 uur reistijd nodig hebben om op locatie te komen.
  • Je wordt verzocht één keer per maand de auto door ons te laten controleren op voldoende olie, vloeistof etc. Hiervoor dien je zelf een afspraak met ons in te plannen.